Új felhasználó regisztrációja

Fontos információk a regisztrációhoz:

A jelszó esetében csak a következő karakterek használhatók (minimum 6 karakter): A-Z a-z 0-9 _.-+?#*@!$%~

Kérjük, létező e-mail címet adjon meg, mert regisztráció után oda fog kapni egy levelet, amivel aktiválhatja hozzáférését. Ellenőrizze a postaládájában a levélszemét (spam) mappát is, mivel előfordulhat, hogy a visszaigazoló levél oda érkezik. Amennyiben nem kap pár percen belül e-mailt, akkor hibás e-mail címet adott meg, kérjük regisztráljon újra egy másik felhasználói névvel.

Aktiválás nélkül nem tud belépni!

Bejelentkezési adatok


Jelszó újragépelése

Személyi adatok

Kapcsolattartó adatai

Írja be újra az e-mail címet!

További adatok

Beállítások

Felhasználói megállapodás

NYILATKOZAT a biztosítási titok megtartása alóli felmentés tárgyában:

A biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló 2003. évi LX. Törvény 156. §-a alapján ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy a MÜBSE jelen szakmai anyag technológiai megjelenítésének szolgáltatója: az EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt. (1036 Budapest, Galagonya u. 5.) részére nyilatkozzon a MÜBSE-nél fennálló egyesületi tagsági jogviszonyom tényéről.


NYILATKOZAT személyes adatok átadása tárgyában:

Ezúton hozzájárulok, hogy a lentebb megjelölt személyes adataim a szakmai anyag technológiai megjelenítésének szolgáltatója: az EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt. (1036 Budapest, Galagonya u. 5.) által üzemeltetett honlapon keresztül kerüljön átadásra a MÜBSE részére.

A személyes adatok harmadik személy részére történő kiszolgáltatására sem a MÜBSE, sem az EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt. nem jogosult.

 
* Szükséges  

Ha problémája akad a regisztráció során, írjon a support@eduweb.hu e-mail címre.